1--led-eindh-wolkenpla.pngSWINCKELS-AR111-UIT-VOORRAA.png1170x138-logo1008-WP-150.png1--2020-led-EINDHOVEN.png1-2021-BELGISCHE-BEDRIJVEN.pngLED-EINDHOVEN-EVOLUON.png1--2022-logo-meltra.png1170x138-logo1008-1strip.png1-led-verlichting-eindhoven.jpg
 
  • (0) Totaal:€ 0,00
Uw winkelwagen is nog leeg

MEER DAN 10 JAAR ERVARING IN LED VERLICHTING !!! LED EINDHOVEN HEEFT ALLEEN PROFESSIONELE KWALITEIT !!!!   *****EIGEN IMPORT *****    ALTIJD AANTREKKELIJK IN PRIJS !!!! BIJZONDERE AANBIEDINGEN IN WINKELVERLICHTING.  TRACKRAILS, TRACKLIGHTS, LED PANELEN, LED DOWNLIGHTERS !!!! 

Categorieën

Uw account 

Diensten in elke fase van de vastgoedcyclus
 

De diensten die wij aanbieden, staan niet op zichzelf. Binnen Provadi besteden wij veel aandacht aan kennisdeling. Dit betekent dat wij veelvuldig met elkaar samenwerken, waardoor er sprake is van een integrale aanpak en visie. Zo overlegt onze ontwikkelaar bijvoorbeeld al in een vroeg stadium met onze adviseur beheer en onderhoud, om aan de voorkant al rekening te houden met aspecten die van belang zijn in de exploitatiefase van een object. Onze adviseur duurzaamheid werkt aan solitaire opdrachten en kijkt ondertussen mee naar de opdrachten van andere adviseurs. Opdrachtgevers kunnen erop vertrouwen dat bij Provadi met ieder aspect rekening is gehouden. Onze integrale manier van werken is efficiënt, effectief en beperkt miscommunicatie. Dat alles resulteert in tevreden opdrachtgevers en dat is waar we het samen voor doen.

De specialisten van Provadi verlenen diensten in elke fase van de vastgoedcyclus; van initiatief tot ontwikkeling en van realisatie tot exploitatie. We delen dit onder in de volgende diensten:

  • Advies
  • (Ad) interim
  • Beheer