1--led-eindh-wolkenpla.pngSWINCKELS-AR111-UIT-VOORRAA.png1170x138-logo1008-WP-150.png1--2020-led-EINDHOVEN.png1-2021-BELGISCHE-BEDRIJVEN.pngLED-EINDHOVEN-EVOLUON.png1--2022-logo-meltra.png1170x138-logo1008-1strip.png1-led-verlichting-eindhoven.jpg
 
  • (0) Totaal:€ 0,00
Uw winkelwagen is nog leeg

MEER DAN 10 JAAR ERVARING IN LED VERLICHTING !!! LED EINDHOVEN HEEFT ALLEEN PROFESSIONELE KWALITEIT !!!!   *****EIGEN IMPORT *****    ALTIJD AANTREKKELIJK IN PRIJS !!!! BIJZONDERE AANBIEDINGEN IN WINKELVERLICHTING.  TRACKRAILS, TRACKLIGHTS, LED PANELEN, LED DOWNLIGHTERS !!!! 

Categorieën

Uw account

Led040 Led verlichtingBeste relatie,

Allereerst hoop ik dat het goed met jullie gaat. Graag wil ik jullie op de hoogte brengen van onze produkten in led verlichting  in Eindhoven.
Zoals jullie misschien weten heeft Meltraco International nog niet zo lang geleden een aantal Led bedrijven overgenomen.

Wanneer jullie binnenkort led verlichting of led accessoires nodig hebben dan hoop ik jullie te mogen verwelkomen in onze showroom in Eindhoven. Wij verkopen meer dan 600 Led producten.

Misschien kunnen we eens kijken of er raakvlakken zijn en of we ook iets voor LED in uw bedrijf zouden kunnen betekenen.

Ik zou jullie Meltraco International willen voorstellen;

Meltraco International  is in 10 jaar gegroeid tot een van de meest veelzijdige en complete led verlichting-bedrijven in de regio Eindhoven  / Kempen en in de rest van Nederland en is dus meer dan een standaard webshop.

Onder eigen naam verzorgen en verkopen  wij alle soorten professioneel led verlichting op maat. 
Bij Meltraco International zorgt vakmanschap, moderne technieken en materiaal voor een perfecte kwaliteit.
Dit alles op de meest efficiënte en duurzame productiewijze.
Door ons vermogen om persoonlijk mee te denken zijn wij meestal in staat om tot verrassende verlichting oplossingen te komen.

Mede door de digitale ontwikkelingen is Meltraco International  zich onder meer gaan specialiseren in het ontwikkelen van nieuwe led verlichting-producten op maat, maar produceert ook led verlichting voor grote kleine en grote orders.

Daarnaast heeft  Meltraco International  een distributie netwerk.

Daardoor kan Meltraco International haar klanten voornamelijk een snelle betaalbare totaaloplossing bieden! We ontzorgen volledig vanaf het ontwerp tot en met het kant-en-klaar eindproduct.
Op deze manier kan Meltraco International veel marketingafdelingen het vele werk uit handen nemen!

Meltraco International  werkt met zowel kleine -, middelgrote - en grote bedrijven in de regio en door heel Nederland en in Europa. Ook beschikken we over de mogelijkheid om bedrijven van hele kleine oplages te voorzien, wat veel voordelen biedt.

Als jullie dit willen, dan mogen jullie ons opnemen in jullie leveranciersbibliotheek en/of kunnen we samen ook eens een afspraak maken.

Ik hoor graag iets van jullie.

Met vriendelijke groeten,
Meltraco International 
Aloys Swinkels 


www.winkelverlichting040.nl
www.ledeindhoven.nl
www.led040.nl 
www.koopled-eindhoven.nl
www.led-verlichting-vlaanderen.be
www.led-verlichting-belgie.be