1--led-eindh-wolkenpla.pngSWINCKELS-AR111-UIT-VOORRAA.png1--2020-led-EINDHOVEN.png1-2021-BELGISCHE-BEDRIJVEN.pngLED-EINDHOVEN-EVOLUON.png1--2022-logo-meltra.png
 
 • (0) Totaal:€ 0,00
Uw winkelwagen is nog leeg

MEER DAN 10 JAAR VERLICHTING IN LED VERLICHTING !!! LED EINDHOVEN HEEFT ALLEEN PROFESSIONELE KWALITEIT !!!!   *****EIGEN IMPORT *****    ALTIJD AANTREKKELIJK IN PRIJS !!!! BIJZONDERE AANBIEDINGEN IN WINKELVERLICHTING.  TRACKRAILS, TRACKLIGHTS, LED PANELEN, LED DOWNLIGHTERS !!!! 

Categorieën

Uw account

Items per pagina
Sorteer op

NIEUW  NIEUW !!!!!!

Led Paneel met ingebouwd UVC-kiemdodend licht
( ANTI COVID-19) 

 


 

Winkelverlichting040.nl introduceert het anti Covid 19 UVC lucht desinfectie led paneel als eerste op de Nederlandse markt.

 

​Het anti Covid -19 UVC luchtdesinfectie led paneel ( met een UV-C lamp van Philips) is een mooie aanvulling op de collectie led panelen van ons en kan op een stijlvolle en praktische wijze geïntegreerd worden.

De belangrijkste voordelen zijn Schone lucht, Besparing ruimte (combineren luchtreiniging en verlichting), Actieve, anti bacteriële, anti virale, Reduceert luchtdeeltjes, Elimineren indoor TVOC concentratie, geen schadelijke directe UVC -licht of chemicaliën.
 
Dit unieke led paneel heeft als doel de verspreiding van besmettelijke en schadelijke micro-organismen te voorkomen en te verminderen door hun DNA-structuur te vernietigen met UV-C verlichting. De eenheid doodt bacteriën in openbare plaatsen, zoals operatiekamers, tandheelkundige kantoren, wachtkamers, hotels, winkels, restaurants, fitnesscentra, kantoorruimtes, scholen en kinderopvangfaciliteiten.

Ontworpen om te voldoen aan een verscheidenheid van toepassing zonder compromissen, de eenvoudige esthetiek verbergt tal van technologische functies en is eenvoudig te installeren (plug and play)      

​Het anti Covid -19 UVC luchtdesinfectie led paneel ( met een UV-C lamp van Philips) is een mooie aanvulling op de collectie led panelen van ons en kan op een stijlvolle en praktische wijze geïntegreerd worden.

De belangrijkste voordelen zijn Schone lucht, Besparing ruimte (combineren luchtreiniging en verlichting), Actieve, anti bacteriële, anti virale, Reduceert luchtdeeltjes, Elimineren indoor TVOC concentratie, geen schadelijke directe UVC -licht of chemicaliën.

Alles in één compact, gesloten en veilig systeem dat eenvoudig in een 60x60cm. systeemplafond of tegen een hard plafond geplaatst kan worden.


Het UV-C Led Paneel:

 • Maat Paneel: 595x595mm
 • Wattage: 30 Watt verbruik
 • Kleur: 4000 Kelvin
 • Lumen efficiëntie: 3600
 • Een lage lichthinder UGR <16
 • Test conditie: ISO 7779
 • Garantie 3 jaar 

 
 
Filter Technologie:

 

 • PET (polyester vezel) en PP (polypropyleenvezel)
 • Filtratie-efficiëntie voor 5μm deeltjes zijn: 80%, voldoet aan de Europese normen G3
 • De filters hoeven pas vervangen te worden na 2200 draai uren

 
Philips UV-C Lamp:

 

 • UV-C Philips (TUV) 15 watt verbruik
 • Hoofdtoepassing Ontsmetten
 • Levensduur: 11.000 branduren

 

Lucht zuivering hoeveelheid per paneel:

 • 1. Paneel 20㎡   ( 2 uur )
 • 2. Panelen 40㎡  ( 2 uur )
 • 3. Panelen 60 ㎡ ( 2 uur )


Stroomsnelheid: 60 m³/H (kub per minuut)

Alles in één compact, gesloten en veilig systeem dat eenvoudig in een 60x60cm. systeemplafond of tegen een hard plafond geplaatst kan worden.

Preventie COVID-19

Wat is UV licht? UV lighting


Ultraviolet licht (UV) is niet zichtbaar voor het menselijk oog en komt voor in verschillende golflengtes (10-400 nanometer).
UV licht heeft een kortere golflengte dan het licht wat we kunnen zien.
Daarom is Ultraviolet licht energierijker en kan het bijvoorbeeld een chemische reactie opwekken.
Dat is één van de redenen dat de straling van UV licht schadelijk is, wanneer je er te lang mee in aanraking komt.
De producten op onze website die UV licht bevatten zijn UV-C TL lampen.
 

UV licht en virussen. Hoe zit het nou precies?


Wanneer iemand met griep of een verkoudheid moet niezen of hoesten, komen er vele minuscule virusdruppeltjes in de lucht, waardoor je besmet kunt raken. Dat is ook het geval bij het coronavirus.

We weten al langer dat UV-C licht virussen en bacteriën kan doden die in de lucht zweven.
Maar hoe werkt dat precies? Wetenschappelijk gezegd zorgt UV-C licht ervoor dat de moleculaire verbindingen van organische moleculen zoals DNA, kapot worden gemaakt.
Met als gevolg dat een (micro)organisme dood gaat.
Vanwege zijn ontsmettende werking wordt UV-C licht onder andere gebruikt voor het desinfecteren van gereedschap voor chirurgen.
Er is wel een keerzijde, want de straling van UV-C licht is gevaarlijk.
Zo kan je zicht worden verminderd als je ogen er te lang aan worden blootgesteld en zitten er kankerverwekkende stoffen in.