1--led-eindh-wolkenpla.png1--2020-led-EINDHOVEN.png1-2021-BELGISCHE-BEDRIJVEN.pngLED-EINDHOVEN-EVOLUON.png
 
  • (0) Totaal:€ 0,00
Uw winkelwagen is nog leeg

MEER DAN 10 JAAR VERLICHTING IN LED VERLICHTING !!! LED EINDHOVEN HEEFT ALLEEN PROFESSIONELE KWALITEIT !!!!   *****EIGEN IMPORT *****    ALTIJD AANTREKKELIJK IN PRIJS !!!! BIJZONDERE AANBIEDINGEN IN WINKELVERLICHTING.  TRACKRAILS, TRACKLIGHTS, LED PANELEN, LED DOWNLIGHTERS !!!! 

Categorieën

Uw account

Led Lijnverlichting OP AANVRAAG

email  ons :    info@winkelverlichting040.nl   of  info@led-eindhoven.nl
 

LED Lijnverlichting

Lijnverlichting werd oorspronkelijk gebruikt als magazijnverlichting en als verlichting in loodsen. Het is simpel te monteren, neemt weinig ruimte in beslag en is goedkoop. Door het gebruik van LED Lijnverlichting bespaart u zelfs nóg meer op energiekosten. Bovendien zal de CO2-uitstoot van uw gebouw fors reduceren. Tegenwoordig is LED Lijnverlichting steeds vaker te zien in de vorm van designverlichting, maar het kan ook voor andere doeleinden ingezet worden.

LED lijnverlichting bevat een koppelbaar systeem wat door middel van staaldraad of rechtstreeks tegen het plafond op te hangen is. Door de lege modules is het ook mogelijk om een stuk te overbruggen voor de plekken waar niet aansluitend armaturen nodig zijn. Door het koppelsysteem heeft u maar één lichtpunt nodig om de voeding in het armatuur te brengen.

Bij LED Lijnverlichting hangen meerdere LED lampen in een lijn achter elkaar. Vaak wordt LED Lijnverlichting gebruikt als openbare verlichting of als verlichting voor magazijnen en loodsen. 
LED EINDOVEN heeft voor alle doeleinden een geschikte LED vervanger. Buiten dat onze verlichting een uitstekende lichtopbrengst heeft, is het energieverbruik minimaal. Ten opzichte van conventionele lijnverlichting bespaart u met LED verlichting maar liefst 65% op energiekosten.