1--led-eindh-wolkenpla.pngSWINCKELS-AR111-UIT-VOORRAA.png1170x138-logo1008-WP-150.png1--2020-led-EINDHOVEN.png1-2021-BELGISCHE-BEDRIJVEN.pngLED-EINDHOVEN-EVOLUON.png1--2022-logo-meltra.png1170x138-logo1008-1strip.png1-led-verlichting-eindhoven.jpg
 
  • (0) Totaal:€ 0,00
Uw winkelwagen is nog leeg

MEER DAN 10 JAAR ERVARING IN LED VERLICHTING !!! LED EINDHOVEN HEEFT ALLEEN PROFESSIONELE KWALITEIT !!!!   *****EIGEN IMPORT *****    ALTIJD AANTREKKELIJK IN PRIJS !!!! BIJZONDERE AANBIEDINGEN IN WINKELVERLICHTING.  TRACKRAILS, TRACKLIGHTS, LED PANELEN, LED DOWNLIGHTERS !!!! 

Categorieën

Uw account

Led Agrarisch

 

Kwalitatief goede stalverlichting is nodig voor het prettig en veilig kunnen uitvoeren van werkzaamheden in stallen en voor het functioneren van dieren. 
Binnen de agrarische sector worden stallen voornamelijk belicht met hoge druk natrium of metaal halide lampen. 

De transitie naar LED-verlichting in de agrarische sector begint steeds groter te worden. 
LED wordt langzamerhand de standaard. 
Vooral bij nieuwe stallen wordt steeds vaker direct gekozen voor LED-verlichting en er is een duidelijke verschuiving te zien bij renovatieprojecten. 

Veehouders zien goed in dat LED-verlichting (ofwel kunstverlichting) een grote invloed heeft op de prestaties van dieren. 

Ook leidt betere verlichting tot betere vruchtbaarheid, dierenwelzijn en productiviteit. 
Een ander voordeel van LED- stalverlichting is dat LED geen opwarmtijd nodig heeft, het licht is direct op volle sterkte. 

Ook is het mogelijk om een deel van de stal te schakelen, waardoor weer enorm bespaard kan worden. 

Daarnaast is er geen hoge piekstroom bij inschakeling. 
Led Eindhoven armaturen zijn tevens stoot- en slagvaste ammoniak bestendige armaturen, hetgeen absoluut een must is in stallen. 

Dankzij de krachtige eigenschappen heeft onze stalverlichting minimaal tot geen onderhoud nodig. 
Het verbruik van hoge druk natrium en metaal halide lampen is tevens zeer energie-inefficiënt, waardoor er enorme besparingen behaald kunnen worden. 

Tevens kan door slimme dimtechnieken de lichtintensiteit gecontroleerd worden en het dagritme verlengd worden, waardoor dieren vitaler worden. 
Al met al kan in de agrarische sector door een overstap op LED-stalverlichting 50% tot 90% energiebesparing en een betere werk- en leefomgeving worden gerealiseerd.